Spring til indhold

Tjen penge online – 6 måder at øge indtægten på

tjen penge online

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Indholdsfortegnelse

Har du nogensinde googlet Tjen penge online? Sikkert. Der dukker enormt mange forslag op. Alt fra casinoer, betting, influenzer osv. 

Jeg er en marketing-mand. Så jeg giver dig i stedet 6 vinkler, som er mere markedsføringsorienteret, og 100% gratis at gå i gang med. 

Tjen penge med Affiliate marketing

En af de mest populære marketingdiscipliner nu om dage, er affiliate marketing. Det handler om, at du som publisher henviser potentielle kunder til annoncørernes produkterne. 

Hvis du har en blog, og du eksempelvis skriver om naturrejser eller forskellige gadgets, så kan du faktisk tjene penge, hvis en af dine besøgende ender med at købe et produkt. 

Jeg har skrevet Danmarks måske bedste guide til affiliate marketing. Hvad det præcis er, hvordan du kommer i gang samt en masse andre detaljer.

Læs affiliate marketing guide her.

Tjen penge online på at lave undersøgelser

Er du vild med data og statistik? Tilmeld dig feltarbejdet, og tjen penge på at lave undersøgelser. Du kan både tjene penge på at foretage visse undersøgelser samt selv udfylde undersøgelser. Det er beskedne beløb, men hey. Alt tæller. 

Læs mere hos Betalte Undersøgelser Online

GoLearn - bliv instruktør og modtag penge hver måned

Er du mega god inden for et specifikt felt? Har du endda erfaring med undervisning eller evnen til at lære fra dig? 

Så læs mere på GoLearn her, hvor du kan blive underviser. 

Du kan tjene rigtig gode penge, hvis din undervisning er populært, og hvis der er mange tilmeldinger til det. Du modtager kommision efter, hvor mange der på GoLearns platform køber din undervisning. 

Dropshipping - du kan leve af det, hvis du er god til det

Dropshipping, som mange gange sammenlignes med affiliaite marketing, er en effektiv måde at komme i gang med at sælge, uden egentlig at indehave produkterne. 

Hvis du laver en webshop, helt uden produkter, kan du faktisk importere produkter direkte ind fra populære udbydere. Det er en meget udbredt forretningsstrategi inden for påklædning, elektronik og generelt mode. 

Du kan eksempelvis læse mit indlæg om Shopify her, hvor du nemt kan komme i gang med Dropshipping. 

Tjen penge med eget online kursus

Hvis du er god til at lave videoer, og oven i købet er rigtig dygtig inden for et andet felt også, så kombiner de to egenskaber. 

Lav en serie af videoer, hvor du trin-for-trin lærer seerne, hvordan man opererer inden for dit felt. 

Du kan nemt og enkelt komme 100% gratis (foruden domæne) i gang med WordPress og WooCommerce, hvor du kan opsætte en simpel webshop, som sælger dine undervisningsvideoer. 

Læs min guide til WordPress eller WooCommerce

Bliv freelancer og tjen penge på din ekspertise

Slutteligt, så kan du altid tjekke platforme, som UpWork og Fiverr ud.

Disse platforme giver dig mulighed for at sælge som havde du en virksomhed. Du behøver ikke registrerer et CVR nummer, men i stedet betale et mindre gebyr af dit salg. 

Så hvis du eksempelvis er dygtig til Photoshop og fotografi, kunstnerisk anlagt eller kan svinge en hammer, så kan du sælge din ekspertise, uden alt moms og skattebøvl. 

Giv endelig en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

shopify logo

Få 3 dage gratis med Shopify

+ 3 måneder for kun 7 DKK

nordicway

Billig startpakke med NordicWay

Webhosting for kun 9,5 kr. pr. md.

elementor

Byg din hjemmeside med Elementor

Elementor PRO- kun 33 kr. pr. md.