Spring til indhold

Kontakt Morten Bæk

Start en dialog med mig 🙂

Kontakt Morten Bæk

Jeg hedder Morten Bæk, og vil forsøge at besvare alle henvendelser så hurtigt, som muligt.

For at vi ikke skal i en alt for lang korrespondance, må du gerne uddybe din henvendelse så detaljeret du kan, så jeg kan hjælpe dig så godt, som muligt.

Alt kontakt og alle henvendelser er selvfølgelig 100% anonyme og 100% gratis, før andet aftales.

Du er også velkommen til at netværke med mig på LinkedIn.

Hvad drejer henvendelsen sig om?

Kontakt Morten Bæk via brevkassen

Jeg elsker marketing. Så meget, at jeg har valgt at dele ud af alt, hvad jeg ved om marketing. Jeg har gennem 12 års erfaring med marketing prøvet hele den digitale palette. 

Hvis du sidder inde med et spørgsmål omkring din virksomheds marketing, så er du velkommen til at skrive til mig her.
Jeg forsøger at svare alle henvendelser så hurtigt jeg kan. Hvis jeg løser henvendelsen for dig, så skriver jeg ofte min løsningen i min brevkasse, hvor ud kan finde tonsvis af svar på alle mulige knudepunkter inden for marketing.  

Kontakt Morten Bæk angående undervisning eller konsulation

Jeg underviser i E-handel på UCL i Odense og er en tæt marketingskonsulent for flere virksomheder.

Jeg udfører digital markedsføring med udgangspunkt i SEO, webdesign, annoncering samt email marketing. Har du brug for sparring til at løfte din webshop eller website? Så skriv til mig via formularen. 

Ønsker du at kontakte mig vedr. konsultation eller bidrage til undervisningen af kommende E-handlere, så kontakt mig, helt uforpligtende.

Alt kontakt med Morten Bæk er gratis indtil andet aftalt.

Drop kontakten og start på marketing

Direkte i gang! Sådan. Jeg har skrevet tons af guides, som sikkert kan hjælpe dig på vej. Du lærer i 9 ud af 10 af mine guides altid et værktøj eller platform, helt fra bunden. 

Alt fra, hvordan du opsætter en skarp Shopify og WooCommerce webshop. Hvordan du opsætter WordPress med Elementor. Email marketing platforme, som Mailchimo og Active Campaign. Facebook annoncering, Google Analytics 4 samt meget meget mere.

Styr på marketing termerne?

Drop den direkte kontakt med Morten Bæk? Jeg har lavet min store Digitale Marketing Ordbog, som indeholder korte og præcise beskrivelser, af så mange begreber og termer inden for marketing, som muligt. Måske du ka finde dit svar der?

Marketing vokser konstant i takt med at… ja internettet vokser. Synes du der mangler et term, så er du velkommen til at kontakte Morten Bæk her. Så tilføjer jeg termet så hurtigt jeg kan i ordbogen. Gå til min marketing ordbog herunder.

Morten Bæk

Tilmeld mit nyhedsbrev

0% bullshit. 100% effekt.
Direkte kontakt med Morten Bæk vil løfte din marketingviden med garanti.