Spring til indhold

NordicWay webhotel anmeldelse

nordicway webhotel

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Find ud af, hvorfor et NordicWay webhotel præcis er det, dit website står og mangler. Billig pris. Høj serverkraft. Masser af plads. What's not to like? Bliv klogere på NordicWay hosting her

Indholdsfortegnelse

NordicWay – webhotel, domæne og E-mail. Alt samlet I en hostingaftale.

Det har de fleste populære hostingudbydere nu til dags. NordicWay differentiere sig heller ikke på området.

Prisen for et domæne, basic webhotel og e-mail konti hos NordicWay er 9,5 kr./md. Det er en smule mere end, hvad andre hostingudbydere prissætter. 

Selvom NordicWay prissætter deres hosting og webhoteller en smule højere, så får du meget med i hostingpakken. Faktisk en smule mere end andre på markedet. 

I denne anmeldelse fokusere jeg på NordicWay webhoteller. Hvad deres webhotel har af serverplads og serverkraft. Hvad de tilbyder af support. Brugervenligheden og selvfølgelig prisen for et NordicWay webhotel.  

NordicWay - et webhotel, et domæne og e-mail konti samlet i en hostingpakke

NordicWay passer dig til dig, som vil starte billigt ud. Du har måske ikke et webhotel eller et domæne, men en god idé, og en god ide kræver en hjemmeside. 

Så er NordicWay en rigtig god investering. 

Hvis du derimod har store drømme om tusindvis af besøgende hver måned, en webshop med adskillige produkter. Så er NordicWay måske ikke lige sagen. Du har nemlig ikke de store muligheder for at skalere dit webhotel yderligere.

Fordele og ulemper ved NordicWay webhotel og hosting

Der er visse fordele og ulemper ved at vælge NordicWay som hostingudbydere. Læs om NordicWay webhotel fordele herunder.

Fordele ved NordicWay webhotel & hosting

Ulemper ved Simply.com webhotel & hosting

NordicWay er altså en fremragende hostingudbydere, hvis du starter fra bunden. Du har ikke en stor webshop, ej heller tusindsvis af besøgende hver måned. Hvis det er tilfældet, så er 9,5 kr. pr. md. ikke meget for ubegrænset antal domæner, e-mails og en god mængde RAM på webhotellet. 

Efter du har oprettet en bruger hos NordicWay har du mulighed for at skalere yderligere – helt op til 20GB, 40GB og 100GB. 

NordicWay - webhotel & hosting priser

Læs med her for at blive klogere på priserne for et NordicWay webhotel og deres hostingpakke. 

NordicWay tilbyder en samlet plus pakke med domæne, webhotel og e-mail

Som sagt, så er NordicWay ikke skalerbar, men kommer med et grundlæggende stærkt webhotel. For 9,5 kr./md. de første 12 måneder får du følgende:

  • Ubegrænset antal domæner
  • Ubegrænset ental E-mail konti
  • Ubegrænset hjemmesider og trafik (RAM)
  • 1-klik WordPress install
  • 10 GB serverplads pr. hjemmeside
  • Gratis SSL certifikat


Bemærk, at prisen stiger yderligere efter 12 måneder. Se pris eksemplet herunder:

Jeg vil mene, at prissætningen henvender sig til små- og mellemstore websites, som ikke har de store trafik. Eksempelvis portfolio-sider, virksomhedssider for frisørere, tømrer, håndværkere mv. 

Serverplads og trafik (RAM)

Som skrevet tidligere, så får du med et NordicWay webhotel kun 10 GB serverplads på hvert website, som start. Det lyder måske af meget, men du kan hurtigt bruge plads, hvis du har med videoer at gøre, eller en webshop i det hele taget. Du har dog mulighed for at skalere yderligere, helt op til 100GB. Læs mere om deres opgradering her.

Du får dog ubegrænset RAM tilgængelig – jeg tænker det tilpasses ud fra din trafikmængde. Du fra deres score på trustpilot tænker jeg ikke, at folk oplever problemer med hastighed. 

Support hos NordicWay

NordicWay har en Trustpilot score på 5, hvilket må siges at være rigtig flot. 

Jeg har også kun hørt positive ting om NordicWay i mit netværk. 

Deres support tilbyder 100% dansk kommunikation, og med sikkerhed også engelsk. NordicWay er dansk eget, hvilket betyder, at du ikke outscources til udlandet via en lang supportlinje. 

Du kan skrive direkte til dem via mail 24/7, og du kan ringe inden for åbningstiderne. 

Konklusion på anmeldelse af NordicWay webhotel og hosting

NordicWay giver en meget lækker hostingpakke. Du får ubegrænset antal domæner, ubegrænset antal e-mail konti og ubegrænset antal RAM tilgængelig for 9,5 kr./md. de første 2 måneder. 

Prisen stiger så efterfølgende til 29 kr./md. for et NordicWay webhotel. 

Du har 100% dansk support til rådighed 24/7. NordicWay er 100% dansk eget, og har højt fokus på WordPress og WooCommerce. Det er deres webhoteller også skræddersyet efter. 

Du har 10 GB serverplads til rådighed på hvert website, hvilket ikke er meget. Derfor er du ikke i stand til at skalere yderligere, da der ikke er nogen højere prisløsning.

Jeg vil derfor anbefale dig, at vælge NordicWay, hvis du ønsker en lille virksomhedsside, portfolio eller mindre webshop. 

Slutteligt skal det nævnes, at nordicway har et meget brugervenlig kontrolpanel, som også kommer med en 1-klik-wordpress-installering. 

Hostingudbydere nordicway score 4
4.5/5