Spring til indhold

Om Morten Bæk

Hvis du kun skal vide én ting om Morten Bæk

Så er mit mål, at skrive gode guides og indlæg om de mange muligheder og værktøjer, der findes inden for digital marketing. Alt sammen skal være 100% gratis for dig og så simpelt, som muligt.

Jeg har mere end 12 års erfaring inden for digital marketing. Brændt nallerne og indtjent tusindvis af kroner for store og mindre virksomheder. 

Morten Bæk
Kontakt Morten Bæk

Bag mortenbaek.dk

Mit navn er Morten Bæk og jeg er indehaver af mortenbaek.dk.
Jeg forsøger at dele så meget viden jeg kan ud til alle, som har interesse i markedsføring eller digital tilstedeværelse. 

Alle mine guides er skrevet, så både personer uden og med viden inden for marketing, kan lære og taget noget med herfra. Jeg er sikker på, at jeg har skrevet en guide eller to, som kan give dig noget brugbar viden og know-how. 

Jeg har bl.a. skrevet uddybende og detaljeret guides om: webshops, websites, søgemaskineoptimering, email marketing, facebook annoncering og meget meget mere.

Kontakt Morten Bæk

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker hjælp eller sparring. Alle henvendelser med Morten Bæk er gratis og uforpligtende, indtil andet er aftalt. 

Ønsker du at bidrage til min undervisning på UCL, eksempelvis via et foredrag eller virksomhedsbesøg, så skriv endelig til mig i formularen på denne side.

Bliv bidragsyder

Jeg søger forfattere til at skrive guides og indlæg på mortenbaek.dk.
Som bidragsyder/forfatter, får du lov til at publisere guides og indlæg inden for dit specialeområde.

Dernæst udarbejdes en unik forfatterside, så du kan henvise til din egen virksomhed, eller til andre praksis, efter dit ønske.

Tilmeld mit nyhedsbrev

0% bullshit. 100% effekt.
Direkte kontakt med Morten Bæk vil løfte din marketingviden med garanti.

Facts om Morten Bæk

Morten Bæk

Morten Bæk er adjunkt i E-handel og underviser generelt i Digital Marketing. Alt fra webshops, hjemmesider, seo, affiliate, programmering samt data.

Adresse: Aarhus, 8381, Danmark

Køn: Mand

Jobtitel: Adjunkt i E-handel og Digital Marketing

Blog indlæg skrevet af Morten Bæk

Jeg skriver blog indlæg om marketing og e-handel. Alt er 100% gratis for dig.