Spring til indhold

Simply.com webhotel anmeldelse

simply.com webhotel

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Læs anmeldelse af hostingudbyderen Simply.com. Her tester jeg webhotel, serverkraft, support, pris og meget mere. Find ud af, hvorfor Simply er det rette hostingvalg og webhotel til dit website.

Indholdsfortegnelse

Simply.com – webhotel, domæne og E-mail. Alt samlet I en hostingaftale. Alt sammen for kun 5 kr./md. det første år. Ja, hosting er billige i dag. Det er de, fordi der er så mange hostingudbydere på markedet. Så de kæmper alle om at give den bedste pris – det kan på mange måder sammenlignes med markedet for telefonabonnementer.

Selvom hosting er blevet billig, så er det langt fra alle udbydere, som tilbyder gode, solide webhoteller. 

I denne anmeldelse fokusere jeg på en af de mere populære hostingudbydere på markedet, nemlig Simply.com. 

Jeg vil kigge nærmere på pris, kapacitet, serverkraft, support samt mulighederne for skalering.

Find ud af, om Simply.com webhotel og hosting er noget for dig. 

Simply.com - webhotel, domæne og e-mail samlet i en hostingpakke

Simply.com er blevet populære, fordi de er prisvenlige. De har formået at tilbyde hostingpakker, som mange kan være med på, ift. pris. Dernæst kan de skaleres fornuftigt, i takt med at du får flere og flere besøgende på dit website, uden at marketingbudgettet rammes for hårdt. 

Jeg vil først udpege nogle fordele og ulemper ved Simply.com, så du hurtigt kan danne dig et overblik. 

Fordele og ulemper ved valg af Simply.com webhotel og hosting

Et Simply.com webhotel kommer med adskillige fordele, og et par enkelte ulemper. 

Fordele ved Simply.com webhotel & hosting

Ulemper ved Simply.com webhotel & hosting

Simply.com er meget populært blandt webdesignere, freelancere, iværksættere mv. Mange, som selv kan en smule webdesign eller kan administrere en WordPress blog eller WooCommerce webshop, benytter Simply.com.

En af hovedårsagerne er, at du simpelthen får et glimrende webhotel for billige penge.  

Simply.com - webhotel & hosting priser

Simply.com har fire forskellige pakkeløsninger. Du kan se alle Simply.com hostingpakkeløsninger på deres hjemmeside her.

Jeg gennemgår hver hostingpakke herunder.

Simply.com hosting Basic - 4,97 kr./md.

Basic hostingpakken er klart den mest populære. Simply.com webhotel i sin standard form. Med SImply.com Basic webhotel får du, foruden 10 e-mailkonti:

 • 10 GB serverplads
 • 2 GB plads per mailkonto
 • 512 MB RAM
 • 1-click WordPress install


Du kan altså komme igang for kun små 5 kr./md. (12 års periode). Du får et gratis domæne og 10 e-mailkonti med i hostingpakken. 

Et webhotel af denne størrelse er ikke meget, men perfekt for at komme i gang for billige penge. Du kan altid opgradere til en anden pakke, uden at skulle betale for den resterende hostingpakkes bindingsperiode.  

Simply.com hosting Standard - 18,75 kr./md.

Den mest populære hostingpakke. Foruden alt, som er inkluderet i Basic-pakken, får du et Simply.com webhotel, som sparker endnu mere røv. Du får blandt andet:

 • 20 GB serverplads
 • 8 GB plads per mailkonto
 • 1024 MB RAM
 • 1-klik WordPress install


For 18,75 kr./md. får du altså en server, som kann have op til 20GB billeder, tekst og videoer. 8 GB på hver mailkonto og 1024 MB RAM. For 1024 RAM kan du ca. have omkring 1.000-2.000 besøgende om måneden, før det bliver et problem.  

Simply.com hosting Pro - 28,12 kr./md.

Pro hostingpakken kommer med et Simply.com webhotel, som har alle de funktioner og kapaciteter, som et Standard webhotel. Bare med endnu mere serverplads og ram tilgængelig. 

Du får med Simply.com Pro hostingpakken:

 • 100 GB serverplads
 • 16 GB plads per mailkonto
 • 1536 MB RAM
 • 1-klik WordPress install


Tryk på nedenstående link for at vælge Pro pakken. Du vælger først et domæne, og dernæst ser du den fulde pris for et helt år samt din 12-måneders rabat.

Simply.com hosting Enterprise - 37,50 kr./md.

Den dyreste pakkeløsning hos Simply.com. Hvis du ønsker fuld power på, så er denne pakkeløsning og webhotel perfekt til dig. 

Simply.com webhotel kommer med følgende specs:

 • 200 GB serverplads
 • 64 GB plads per mailkonto
 • 2048 MB RAM
 • 1-klik WordPress install

 

Du kan læse alle fordelene ved at trykke på nedenstående link. 

Kacapitet og serverkraft på et Simply.com webhotel

Det mindste webhotel hos Simply.com kommer med 512 RAM og 10 GB serverplads. Det betyder, at du kan have omkring 100-200 besøgende om måneden, før dine besøgendes loading tider bliver påvirket.

10 GB ved du måske ca. hvad er? Hvad der er værd at vide omkring serverplads er, at videoer fylder meget mere end billeder og tekst. Hvis du i stedet embedder videoer ind fra Youtube, frem over at uploade videoer direkte på serveren, spare du utrolig meget plads. 

Du kan få helt op til 2048 RAM og 200 GB serverplads, hvor du gradvist kan opgradere fra Basic, Standard til Pro eller Enterprise. 

Alt i alt er skaleringen af hostingpakker og webhoteller rigtig god, og kan fungere fint med normale websites og webshops. 

Support ved Simply.com

Simply.com er populær af flere årsager, men deres supporthold er én af grundende. De burde have en medalje og en bonuscheck. Med en 5-stjerner Trustpilot løser Simply.com support en masse opgaver og henvendelser fra kunder. Du kan, som kunde, kommunikere direkte med en support-medarbejder via chat eller e-mail. Chatten er kun tilgængelig inden for åbningstider – så overtager en AI robot samtalen. 🙂 

Du er derfor i gode hænder, uanset om du er nybegynder eller ekspert på området. De kan ofte se adskillige typer af fejl fra deres ende, og lokalisere den. Derefter hjælper de dig med en løsning. De kan sågar få adgang til WordPress via deres plugin, såfremt du ønsker mere teknisk support.

Slutteligt er deres support tilgængelig på dansk, hvorfor de har en solid kundeskare i Danmark. 

Konklusion på anmeldelse af Simply.com webhotel og hosting

Brugervenlighed. Pris. Serverplads og serverkraft. Simply.com scorer højt på mange områder. Derfor anbefaler jeg Simply.com, hvis du er nybegynder eller mere erfaren inden for hjemmesider og webshops. 

Simply.com er billig at komme i gang med, og er skalerbar i form af fire pakkeløsninger. Det betyder, at du gradvis kan opgradere, i iakt med at din hjemmesider eller webshop vokser. 

Serverpladsen og serverkraften er udemærket. Deres enterprise giver 200 GB serverplads og 2048 RAM. Det ville være dejligt med et trin højere, men så har du også mange besøgende hver måned, og enormt meget indhold på serveren. 

Simply.com har en rigtig god 1-klik WordPress install, som er nem og brugervenlig. Du kan altså komme i gang med dit website i WordPress eller WooCommerce på 5 minutter efter bestilling. 

Slutteligt er Simply.com support i top. 5 stjerner på Trustpilot lyver ikke.

Så jeg anbefaler i den grad, at du bestiller dit domæne og webhotel hos Simply.com.

Klik herunder for at komme i gang for blot 5 kr./md. 

Hostingudbydere Simply.com score 4,5
4.5/5
shopify logo

Få 3 dage gratis med Shopify

+ 3 måneder for kun 7 DKK

nordicway

Billig startpakke med NordicWay

Webhosting for kun 9,5 kr. pr. md.

elementor

Byg din hjemmeside med Elementor

Elementor PRO- kun 33 kr. pr. md.