Spring til indhold

Shopify Summer Edition 2023 review

shopify summer edition 2023

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Shopify Summer Edition 2023 er fantastisk! Jeg dækker her de vigtigste og sejeste funktioner samt tilføjelser, i den seneste opdatering fra Shopify.

Indholdsfortegnelse

I denne Shopify Summer Edition 2023 review dækker jeg ikke samtlige funktioner. Det kan du læse på Shopify.com her.

I stedet dækker jeg de sejeste, mest efterspurgte og brugbare funktioner og tilføjelser. 

Shopify Summer Edition nye redesign

I den seneste Shopify Summer Edition bringer Shopify os et nyt og lækkert interface at administrere i. Altså fra lækre animationer på CTA’er til mere overskuelig UX/UI. Se et par eksempler på det nye design herunder.

Forsiden er blevet mere strømlinet, og er nu i enkelt kolonne. 

Bulk edit, af eksempelvis produkter, var tidligere enormt langsom. I Shopify Summer Edition er denen funktion blevet super hurtig. Det gør det meget mere brugervenligt at tilrette flere produkter på én gang. 

En anden fed design feature er, hvordan du kan importere data til en ny webshop/store. Før var der kun en metode, som krævede flere processer. Nu kan det gøres i et loop. 

Shopify Summer Edition introducere Collective

Med Shopify Collective kan du udforske, analysere og importere andre kvalitetsrige og relaterede produkter til din Shopify webshop. Med andre ord. I samarbejde med andre webshops kan I altså sælge jeres produkter hos hinanden. 

Denne funktion tror jeg simplethen kommer til at tage Shopify brugere med storm. Det gør det så nemt at skabe sekundær salg, og udfylde eventuelle tomme huller der måtte være i dit produktkatalog. 

Shopify Bundles App

Shopify Bundles App blev tidligere introduceret i Winter Edition, men har fået en upgrade. Bundles er en sammenfatning af forskellige produkter, som giver mening at købe sammen. Eksempelvis et starter kit til at spille tennis. 

shopify summer edition bundles

Det er nu samlet på én side det hele, og mange flere features er tilgængelige. 

shopify bundles

Denne app kan hentes direkte fra Shopify App Store og er 100% gratis. Det helt gennembrydende i opdateringen af antallet af varianter. Før var der et limit på 100, nu er der et limit på 250. 

Shopify Subscriptions i Summer Edition

Shopify Subscriptions, eller abonnementaftaler, er en stigtende populær betalingsløsning. Derfor er det vigtigt, at du tilbyder dine kunder, at de løbende kan modtage de produkter fra dig, som de elsker så meget. 

Shopify Subscriptions

Shopify Subscriptions App er en utrolig lækker app, som er tilgængelig i Shopify Summer Edition 2023. Det er nemt, brugervenligt og lige til. Du kan endda installere widget direkte fra App’en og derved indsætte det i din butik. 

Shopify Marketplace Connect App

Med den nye Shopify Marketplace Connect App kan du sammenkæde dit Shopify katalog med de marketplaces, som du er afhængig af. Altså direkte fra Shopify administrationspanelet. Du kan administrere pris, detaljer mv. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Du kan direkte finde og forbinde til populære marketplaces. 

shopify marketplaces app

Opdater priser, mængde osv. direkte fra app’en og få det live på sekunder. Slip for at opdatere på adskillige andre platforme. 

Shopify Summer Edition optimerer B2B

Shopify har gjort det muligt at have specifikke versioner af din webshop for B2B kunder og for D2C kunder. Ved at bruge “Content Selector” kan du nu udarbejde 2 forskellige versioner af dine landingssider/produktkataloger, forside osv. 

Dette kræver selvfølgelig, at dine kunder kan logge ind. Så med andre ord. Du kan lave versioner af din webshop til kunder, som er logget ind og er brugere, og til kunder, som besøger dit website, og ikke har oprettet en bruger. 

Det er sejt! Dette kan også være til forskellige lande – tænk, hvor meget man kan skræddersy din webshop for dine kunder. 

Shopify optimerer webbyggeren

I hver opdatering kommer der altid en opdatering til webbyggeren – for den benyttes utrolig meget, og UX betyder jo en del. I Shopify Summer Edition 2023 er det ikke anderledes. 

Der er bl.a. udarbejdet nye moduler, som:

  • Video header
  • Slogan
  • Responsive forbedringer
  • Collection-list i andre moduler

Der er adskillige nye formater og designsmuligheder i mange moduler. 

Shopify Inbox

At kunne integere med kunder i chat er blevet utrolig populær. I Shopify Inbox kan nu benytte AI. Du kan lave en F.A.Q. og meget mere til din chat, så du kan skræddersy den til din webshop alene. 

Shopify Summer Edition Inbox

Du behøver ikke længere installere og afprøve utallige af Shopify App Chats for at finde den helt rigtige. Nu er det bedste samlet i Shopify Inbox. 

Shopify AI assistent "Sidekick"

AI har virkelig intaget marketingverdenen. Det gælder også Shopify. Lad mig introducere Sidekick. Shopify’s AI assistent for e-handlere. 

Du kan nu skrive til din assistent, og lade den gøre arbejdet for dig. I stedet for manuelt at redigere, bulke, ændre priser osv. så lad din assistent gøre det for dig. Endda planlagt. Se videoen fra Shopify her:

Arbejd mindre, men mere effektivt. 

Giv endelig en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

shopify logo

Få 3 dage gratis med Shopify

+ 3 måneder for kun 7 DKK

nordicway

Billig startpakke med NordicWay

Webhosting for kun 9,5 kr. pr. md.

elementor

Byg din hjemmeside med Elementor

Elementor PRO- kun 33 kr. pr. md.