Spring til indhold

En anden ejer min Google My Business – hvad gør jeg?

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Jeg oplever ofte, at virksomhedsejere eller ikke kan få adgang til en eksisterende Google My Business profil for en virksomhed. Det sker ofte, fordi virksomheden ikke registrerer ejerskabet med en intern e-mail. Se her, hvad du kan gøre.

Indholdsfortegnelse

Har du brug for at tage ejerskab over en Google My Business profil?

Desværre oplever jeg ofte, at virksomhedsejere eller marketingsansvarlige ikke kan få adgang til en eksisterende Google My Business profil for en virksomhed. Det sker ofte, fordi virksomheden ikke registrerer ejerskabet med en intern e-mail.

Så, hvad gør du? For det er ikke best-practice at have 2 GMB-profiler oprettet og registreret, samme sted.

Heldigvis kan du anmode om ejerskab.

Anmod om ejerskab til din Google My Business profil

Hvis du finder en Google My Business profil for din virksomhed når du søger, så kan du anmode om ejerskab til GMB profilen ved at klikke på “Ejer du denne virksomhed?” Hvis en anden har ejerskabet, vil du få vist de første to bogstaver eller tal i personens e-mail – som ledetråd.

Ved at trykke på “Anmod om adgang” sendes en e-mail til personens e-mail, som er anvendt til registrering, som vedkommende så skal godkende. Google ændre lidt i, hvor lang tid anmodningen er gyldig, men som udgangspunkt mellem 3-7 dage.

Har du taget ejerskab og ønsker du hjælp til at opsætte din Google My Business Profil, så kan du læse meget mere i min komplette guide til opsætning af Google My Business her eller kontakte mig her.

shopify logo

Få 3 dage gratis med Shopify

+ 3 måneder for kun 7 DKK

nordicway

Billig startpakke med NordicWay

Webhosting for kun 9,5 kr. pr. md.

elementor

Byg din hjemmeside med Elementor

Elementor PRO- kun 33 kr. pr. md.