Spring til indhold

Shopify Editions Winter ’23 – Stor februar update

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Shopify update – Shopify Editions Winter 23. Hurtigere platforme. Flere moduler. Mere fleksibilitet. Længe ventede funktionalitet er endelig ankommet til din Shopify webshop. Bliv klogere her på alle detaljerne.

Indholdsfortegnelse

Stor Shopify update i februar 2023 – Shopify Editions Winter 23.

Hurtigere platforme. Flere moduler. Mere fleksibilitet. Længe ventede funktionalitet er endelig ankommet til din Shopify webshop, som gør din webshop hurtigere, mere brugervenlig og nemmere at administrere.

Jeg vil beskrive de vigtigste opdateringer, som offentliggøres i “Shopify Editions Winter 23”, så du er top-of-mind ift. den seneste version, og de mange nye muligheder.

Hvis du ikke kender til Shopify i forvejen, så anbefaler jeg, at du læser min komplette guide til Shopify her.

Du kan også benytte dette link til at få en 14-dages gratis prøveperiode.

Lynhurtige webshops med Shopify

En af de helt store ranking-factors ift. SEO, er hastighed. Shopify har i den grad investeret i at optimere på dette område. Shopify har nu over 270 servercentre beliggende rundt i hele verden. Det betyder, at hvor end dine kunder shopper fra i verden på din Shopify webshop, bliver data nu sendt hurtigere fra dem til dig og omvendt, hurtigere end nogensinde før. Det øger ikke blot bounce-rate, men også konverteringsraten i sidste ende.

One-page checkout kommer i Shopify Winter 23

Et af de fede opdateringer, set fra mit perspektiv, er deres nye version af checkout siden. Før, var der ikke meget at gøre ift. at øge brugervenligheden på check-out siden.

Jo nemmere det er, at indtaste dine informationer og vælge levering, jo større sandsynlighed er der for at du gennemføre salget. Derfor har Shopify nu introduceret one-page checkout.

One-page checkout betyder ikke, at du bare får vist flere felter på samme side. Det er faktisk blot en bulletproff metode til at sikre, at der ikke skal foretages nogen pageloads i den forbindelse. Mange webshops har brug for at “indlæse siden igen”, når man eksempelvis går fra indtastning af dine persondata til at vælge levering/forsendelse.

Med Shopifys nye one-page checkout får du en mere smooth købsoplevelse.

Drag-and-drop builder til checkout side

Ikke nok med, at du får en mere brugervenlig købsoplevelse med Shopify one-page checkout side, så kan du også personliggøre den mere (Kun for Shopify Plus).

Denne funktionalitet har ikke været tilgængelig, uden brug af tredjeparts apps før. Shopify introducere nu mulighed for at ændre baggrundsfarve, indsætte logo eller skrifte skrifttype.

Slutteligt nævnes det yderligere, at yderligere tilpasninger bliver mulige via Shopify Apps.

Shop Promise

Shop Promise er et badge du kan få tilføjet på din webshops produkter, som vist på billedet herunder. Med andre ord, er det et troværdighedsstempel. Det fortæller os, at den type levering ikke har modtaget et højt antal problemer, i forbindelse med levering.

Det er en udemærket effekt til at få dine kunder til at føle sig mere tryg ved hele købsprocessen.

Kunder kan logge ind med bruger i din Shopify webshop

En mulighed for at øge kundeoplevelsen giver altid mening at arbejde på.

Med denne Shopify App – Shop’s Sign In kan du få dine kunder til at oprette en bruger, uden at forstyrre eller virke pressende. Når de har oprettet en bruger vil købsoplevelsen være endnu bedre, og du har oven i købet indsamlet en masse lækker brugbar data på dine kunder.

Øget funktionalitet til søgning på webshop

Shopify har gjort hele AI teknologien bedre i forbindelse med relaterede søgeord samt synonymer. Dette tog ofte en del arbejde i deres nuværende søgefunktion.

Det bedste ved denne opdatering er dog deres endnu bedre UI (User interface). Designet er bare bedre. Søgeord er highligtet og opsætningen er mere overskuelig.

Du kan læse hele indlægget om Shopify Editions: Winter ’23 her.

Hvis du synes Shopify lyder spænende, så er du velkommen til at starte en gratis shopify webshop i 3 måneder for kun 1$ pr. måned her.

shopify logo

Få 3 dage gratis med Shopify

+ 3 måneder for kun 7 DKK

nordicway

Billig startpakke med NordicWay

Webhosting for kun 9,5 kr. pr. md.

elementor

Byg din hjemmeside med Elementor

Elementor PRO- kun 33 kr. pr. md.