Spring til indhold

DanDomain webhotel anmeldelse

dandomain webhotel

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

Find ud af, om DanDomain er det rette valg for dit onlineeventyr. Jeg tester hosting, webhotel, plads, kacapitet, pris og meget mere, så du kan blive klogere på, hvorfor du skal vælge DanDomain.

Indholdsfortegnelse

DanDomain – webhotel, domæne, E-mail konti, hjemmeside-bygger og webshop-bygger. Ja. DanDomain synes at have det hele, og kan stort set tilbyde dig en 360 graders digital tilstedeværelse. 

Derfor har jeg valgt at kigge dybere ned i, hvad du præcis får hos DanDomain, via deres forskellige pakkeløsniger (prispakker). 

Jeg tester blandt andet DanDomain’s webhotel ud fra pris, kacapitet, serverkraft og support. 

Slutteligt tager jeg et kig på deres hjemmeside-bygger og webshop-bygger, så du kan få et billede af, om DanDomain er investeringen værd. 

DanDomain - webhotel, domæne, e-mail og website-bygger samlet i en hostingpakke

DanDomain har været en af de store drenge inde for hosting i Danmark i en lang årrække efterhånden. 

De kan tilbyde deres kunder stort set en 360 graders digital tilstedeværelse, via deres hosting pakke og website-byggere. 

I hosting-pakken kan du få et domæne, webhotel, email konti samt mulighed for anvendelse af deres egne website og webshop byggere. 

Hvis du ønsker det, kan du også selv installere andre Content Management Systemer (CMS), eksempelvis WordPress og WooCommerce. 

Der er altså en række fordele ved at vælge DanDomain, men der er også et par ulemper. Jeg giver dig et hurtigt overblik over dem her:

Fordele og ulemper ved valg af et DanDomain webhotel og hostingpakke

Et DanDomain webhotel samt hostingpakke kommer med adskillige fordele, men også ulemper:

Fordele ved DanDomain webhotel & hosting

Ulemper ved DanDomain webhotel & hosting

DanDomain er som sagt meget populær i Danmark, især fordi de tilbyder en, næsten 360 graders digital tilstedeværelse. 

Du får domæne, webhotel, ubegrænset email konti samt mulighed for at benytte deres hjemmeside-bygger og webshop-bygger i én samlet hostingpakke.

Det lyder, som udgangspunkt rigtig godt, men hvis du drømmer om at nå helt til tops, så løber du desværre tør for plads og hastighed i deres standard pakker. Jeg er sikker på, at DanDomain tilbyder en skræddersyet pakkeløsning til deres større kunder. 🙂 

Hvis du ønsker en Shopify webshop eller BigCommerce, så vil jeg ikke anbefale dig at købe et domæne hos DanDomain. Du har nemlig ikke brug for deres webhotel eller webshop-bygger. Det eneste du har brug for er et domæne og en e-mail konti, da Shopify ligger på deres egne servere.

Hvis du derimod ønsker at komme nemt i gang eller ønsker at benytte WordPress/WooCommerce, så er DanDomain et rigtig godt valg. 

DanDomain - webhotel & hosting priser

DanDomain har tre forskellige pakkeløsninger. Du kan se alle DanDomains hostingpakkeløsninger på deres hjemmeside her.

Jeg gennemgår hver hostingpakke herunder.

DanDomain webhotel: Starter - 12,90 kr./md.

Med DanDomain Starter webhosting får du midlerne til at lave en simpel hjemmeside. Eksempelvis en blog. DanDomain webhotel i starterpakken har følgende specifikationer:

 • 10 GB serverplads
 • 1 GB RAM
 • 3 E-mail konti plus adgang via webmail
 • 1-click WordPress install
 • Dansk support via telefon


Du kan altså komme relativt billigt igang. Kun kan tilkøbe et domæne for 19 kr oveni, hvis du ikke har et i forvejen. 

Efter du har bestilt kan du installere WordPress med et enkelt klik. 

Bemærk, at priserne kun gælder de første 12 måneder. Derefter gælder deres standard priser. Eksempelvis stiger prisen fra 12,90 kr./md. til 129 kr./md. 

DanDomain webhotel: Standard - 19,90 kr./md.

Den mest populære webhosting hos DanDomain er Standard løsningen. Opgraderingen kan kører de fleste større websites og små- og mellemstore webshops. Du får følgende specifikationer:

 • 20 GB serverplads
 • 10 E-mail konti plus adgang via webmail
 • 2 GB RAM
 • 1-klik WordPress install
 • Dansk support via e-mail og telefon
 • Cache modul til hjemmeside
 • Backup (30 dage)
 • Cron jobs
 • SSH


De første 12 måneder koster et standard webhotel kun 19,90 kr./md. Derefter stiger prisen til 199 kr./md.

Webhotellet har gode servrekrafter og kapacitet samt funktionalitet. Du kan komme ret langt med et standard webhotel hos DanDomain, og derfor anbefaler jeg du vælger dette webhotel. 

Hvis du ønsker special programmering, som eksempelvis loops eller daglige opdateringer, så kan du køre cron jobs, hvilket også er en meget lækker funktionalitet.

DanDomain webhotel: Premium - 29,90 kr./md.

Premium udgaven er den højeste webhosting pakke du kan vælge hos DanDomain. Du får derfor også det stærkeste webhotel, med fuld smadder på kraft og kapacitet.

Et DanDomain webhotel har følgende specifikationer:

 • 100 GB serverplads
 • Ubegrænset E-mail konti plus adgang via webmail
 • 4 GB RAM
 • 1-klik WordPress install
 • Dansk support via telefon og e-mail
 • Cron jobs
 • SSH
 • Spamfilter
 • Udvidet telefonsupport udenfor normal åbningstid


DanDomain Premium webhosting er for de store websites og store webshops, som kræver fuld overvågning. Netop derfor får du tilbudt udvidet telefonsupport – eksempelvis til dage som Black Friday, CyperMonday og så videre.

Prisen er 29,90 kr./md. de første 12 måneder, hvorefter prisen stiger til 299 kr./md. 

Selvom du har 4 GB RAM så er det dog stadig et problem, at du ikke kan skalere højere op. Hvis du eksempelvis har mange besøgende på Black Friday, kan 4 GB RAM måske ikke være nok. 

Dog er DanDomain webhotel Premium rigeligt for de fleste hjemmesider og webshops. 

Kacapitet og serverkraft på et DanDomain webhotel

Det mindste webhotel hos DanDomain kommer med en kapacitet på 10 GB, hvilket er ret meget, når man tænker på, at det er det mindste webhotel. 

Dernæst strækker kapaciteten sig op til en grænse på 100 GB, hvilket er rigeligt for de fleste. De eneste, som måske kan komme i problemer her, er kæmpe store video blogs og store webshops.

Den mindste webhosting pakke hos DanDomain har 1 GB RAM, hvilket er rigeligt for startups og mindre blogs. Faktisk også nok for mellemstore websites. 

Jeg vil dog anbefale, at vælge Standard pakken, som kommer med 2 GB RAM. Ikke kun på grund af kraften, men også på grund af, at du her får 10 E-mail konti (3 er altså ikke nok, hvis du har gang i e-mail marketing osv.). 

Den højete serverkraft du kan få er 4 GB RAM, hvilket også er rigeligt for de fleste større websites og webshops. Dog kan mærkedage, som Black Friday og CyperMonday måske være et problem, hvis du får skabt meget trafik på de dage. 

Support hos DanDomain

Supporten er 100% dansk, og DanDomain er kendt for god kundeservice og support. 

Det reflektere deres Trustpilot også, med en score på 4,4. DanDomain har efterhånden eksisteret i mange år, og har derfor opbygget en god solid gernekundegruppe, og et solidt ry. 

Du får i alle pakker mulighed for telefonisk support, og du kan selvfølgelig altid benytte deres e-mail support også. 

I den højeste pakke får du endda udvidet telefon supporttider, så du eksempelvis på Black Friday og andre mærkedage kan få den hjælp du har brug for. 

Konklusion på anmeldelse af DanDomain webhotel og hosting

Alle Dandomain webhoteller er godt bygget og kommer med en kraft, kapacitet og funktionalitet, som er noget højere end standard. 

10 GB plads for den mindste pakke samt 1 GB RAM er et rigtig godt webhotel, og faktisk mere end rigeligt for de fleste. 

Hvor DanDomain så kommer en smule til kort er på prisen. Et webhotel fra DannDomain koster en smule mere end de andre populære udbydere på markedet. Netop fordi, at deres webhoteller så også er en smule bedre. 

Hvis du søger et dansk hostingfirma, som koster en smule mere end gennemsnittet, men også tilbyder telefonisk support, så er DanDomain et rigtig godt valg. 

Slutteligt, så har du også mulighed for at benytte deres egen webshop platform, kaldet DanDomain webshop

Hvis du ikke vil i gang med WooCommerce er lignende e-handels platforme selv, så kan du benytte DanDomains egen webshop platform. 

Platformen er meget brugervenlig, og giver dig mulighed for at komme i gang med det samme. 

Klik herunder for at komme i gang for blot 5 kr./md. 

Hostingudbydere DanDomain score 4
4/5