Spring til indhold

WooCommerce Elementor review

Woocommerce elementor webshop

Hvis du abonnerer på en tjeneste fra et link på denne side, hjælper du mig med at føre mortenbaek.dk videre via kommission. 

WooCommerce med Elementor er en af de mest populære e-handelsløsninger i verden. Jeg gennemgår fordele og ulemper ved WooCommerce og Elementor samt giver dig overblikket over funktionalitet, brugervenlighed og pris.

Indholdsfortegnelse

5
(2)

WooCommerce Elementor review 2023 - hvorfor er det så populært?

En webshop lavet i WooCommerce med Elementor, er som sagt en af de mest populære e-handelsløsninger i verden.

I denne anmeldelse giver jeg dig overblikket over, hvilke funktionaliteter der gør WooCommerce og Elementor så god, samt hvad det koster at drive. 

Hvordan virker WooCommerce Elementor?

Det første du skal vide, er at WooCommerce Elementor ikke kan stå alene. Det er alt sammen bygget på WordPress.

Jeg forklarer kort herunder, hvad WordPress, WooCommerce og Elementor er:

Hvad er WordPress?

WordPress er en af de mest populære og brugervenlige open-source content management systemer (CMS) i verden.

Oprindeligt lanceret i 2003, har WordPress revolutioneret måden, hvorpå vi opretter og administrerer hjemmesider. Dens fleksibilitet og brugervenlighed gør det til et ideelt valg for alt fra simple blogs til komplekse virksomhedswebsteder.

En af de største fordele ved WordPress er dets intuitive brugerflade, som gør det muligt for brugere uden teknisk ekspertise at oprette og vedligeholde deres egne hjemmesider. Med tusindvis af tilgængelige temaer og plugins kan brugere nemt tilpasse deres websteders udseende og funktionalitet for at opfylde deres specifikke behov.

Hvis du ønsker at vide mere om WordPress, og hvordan du opretter en, så læs min WordPress guide her.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er en kraftfuld og fleksibel e-handelsplatform, der er bygget til WordPress. Denne open-source løsning er perfekt til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at bringe deres salg online med minimal indsats.


WooCommerce gør det nemt at sælge produkter og tjenester, administrere lager og håndtere forsendelser, alt sammen fra din WordPress hjemmeside.

Med sin brugervenlige grænseflade kan selv ikke-tekniske brugere nemt oprette og tilpasse deres online butik. WooCommerce tilbyder en bred vifte af tilpasningsmuligheder gennem temaer og plugins, hvilket gør det muligt at skræddersy butikkens udseende og funktionalitet til at matche dit brand.

Desuden understøtter WooCommerce flere betalingsgateways og valutaer, hvilket gør det til en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at nå et globalt publikum.

Læs min WooCommerce guide for at vide alt om den populære E-handelsplatform. 

Hvad er Elementor?

Elementor er en førende sidebygger plugin til WordPress, der gør det muligt for brugere at skabe smukke og responsive hjemmesider med en simpel træk-og-slip grænseflade. Denne plugin er designet til at give maksimal kontrol og fleksibilitet, hvilket gør det muligt for brugere at designe deres hjemmesider præcist, som de ønsker, uden at skulle skrive en eneste linje kode.

Med Elementor kan du nemt tilpasse layout, farver, skrifttyper og andre designelementer. Det tilbyder et bredt udvalg af widgets og funktioner, såsom teksteditorer, billedekaruseller og sociale medieknapper, som kan integreres direkte på din hjemmeside. Elementor er også kompatibel med de fleste WordPress temaer og plugins, hvilket sikrer en problemfri integration.

Jeg har skrevet Danmarks bedste guide til Elementor her, hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan du benytter modulet.

Hvordan virker WooCommerce Elementor så?

Kombinationen af WooCommerce og Elementor til WordPress hjemmesider er en kraftfuld alliance, der bringer det bedste fra e-handel og webdesign sammen. WooCommerce, som er den førende e-handelsplatform for WordPress, og Elementor, en top-tier sidebygger, arbejder hånd i hånd for at skabe enestående online butikker med enestående design og funktionalitet.

Når WooCommerce integreres med Elementor, får brugerne mulighed for at designe deres e-handelswebsteder med en utrolig grad af tilpasning og kreativ kontrol. Elementor tilbyder en intuitiv træk-og-slip grænseflade, der gør det muligt for brugere at tilpasse deres WooCommerce-butikker uden at skulle røre en linje kode. Dette betyder, at du kan designe produkt sider, kategorisider og endda tilpasse checkout-processen for at matche dit brands æstetik og brugeroplevelse.

Fordele ved WooCommerce Elementor

WooCommerce Elementor fordele 👍

WooCommerce Elementor ulemper 👎

Prissætning af WooCommerce Elementer

Vidste du, at WordPress og WooCommerce er 100% gratis?

Hvis du selv kan stå for opsætningen (og det kan du via mine guides, som jeg henviste til tidligere), så koster den del dig ikke en krone. 

Hvad der koster dig penge, er betalingsløsningen, forsendelse samt Elementor Pro. 

Jeg vil herunder præsentere pakkeløsninger til alle 3 dele. Lad os starte med betalingsløsningen til WooCommerce.

Hvad koster betalingsløsninger til WooCommerce?

Du kan vælge mellem forskellige udbydere, når det kommer til at have en betalingsløsning til din WooCommerce webshop. Jeg præsentere de mest populære herunder:

Hvad koster Quickpay?

Quickpay er en meget populær betalingsløsning, netop fordi Quickpay acceptere alle betalingsmetoder. 

quickpay

Quickpay koster 99 pr. md. + 0,25 kr. pr. transaktion

Har du behov for en anden aftale, fordi du har utrolig mange salg kan du også anmode om en enterprise aftale. 

Hvis du ønsker at acceptere Dankort, skal du dog også betale for en indløseraftale med NETS – det kan du dog gøre via Quickpay. 

Hvad koster Stripe?

Stripe er den foretrukne betalingsmetode til WooCommerce. 

Med Stripe kan du acceptere de mest populære betalingsmetoder:

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • JCB
  • China UnionPay
  • debit cards


I Danmark kan du dog ikke acceptere Mobilepay endnu, hvilket jeg vil mene er et stort minus. 

Hvad koster forsendelsesløsninger til WooCommerce?

Ligesom der er flere udbydere der tilbyder betalingsløsninger til WooCommerce, er der også forskellige udbydere inden for fragtløsninger/forsendelse. Jeg gennemgår de mest populære i Danmark herunder:

Hvad koster Shipmondo?

Med Shipmondo betaler du kun for dit forbrug. Der er dog et installationsgebyr på 500 kr. ved oprettelse. 

Derefter er prisen 0,48 kr. pr. label, hvis kun kun sender 1 pakke om måneden. Du regner nok med at sende flere? Bare rolig, med Shipmondo bliver prisen nemlig lavere pr. label jo flere pakker du sender. 

Dernæst skal du selvfølgelig også betale for fragten/forsendelsen. Via Shipmondo kan du lave aftaler med de mest populære fragtfirmaer, som eksempelvis GLS, DHL eller DAO. 

Se priserne på Shipmondos hjemmeside her.

Hvad koster Elementor PRO?

Elementor er som udgangspunkt gratis, men du kommer ærlig talt ikke ret langt. Du kan eksempelvis ikke opsætte skabeloner, lave header og footer sektioner mv. Du skal altså manuelt lave en ny header og footer for hver side – det går ikke. 

Derfor er Elementor PRO nødvendig. For at få Elementor PRO kan du vælge mellem 4 forskellige pakkeløsninger. Dem gennemgår jeg herunder:

Elementor Essential koster $59 pr. år

Elementor Essential giver selvfølgelig mulighede for at download Elementor page builder plugin. Foruden pluginnet får du følgende funktionaliteter:

  • 1 Site
  • Premium Support
  • 50 Pro Widgets
  • Theme Builder
  • Dynamic Content
  • Form Builder

Elementor Advanced koster $99 pr. år

Elementor Advanced får du, foruden page builder plugin lidt flere funktionaliteter end Essential-pakken:

  • 3 Sites
  • Premium Support
  • 82 Pro Widgets
  • Theme Builder
  • Dynamic Content
  • Form Builder
  • Popup Builder
  • Custom Code & CSS
  • Ecommerce Features
  • Collaborative Notes

Jeg anbefaler denne pakke, da du får fantastiske woocommerce funktioner med i pakken, så du ikke skal lave skabeloner selv. Skabeloner, så som kategori-sider, multi galleri funktioner mv. 

Elementor Expert koster $199 pr. år

Expert pakken giver dig mulighed for at have adskillige sider/webshops med Elementor. Heelt op til 25 sider, hvor du kan installere pluginnet. Dernæst får du følgende funktionaliteter:

  • 25 Sites
  • Premium Support
  • 82 Pro Widgets
  • Theme Builder
  • Dynamic Content
  • Form Builder
  • Popup Builder
  • Custom Code & CSS
  • Ecommerce Features
  • Collaborative Notes

WooCommerce Elementor - hvad koster det i alt så?

Samlet set, kommer du som minimum årligt af med 1.200 kr. + omkostninger til transaktionsgebyr og pakkelabels,  for at have en velfungerende Woocommerce Elementor webshop. Afhængig af dine beehov kan prisen selvfølgelig variere. 

Hvad synes du om denne artikel?

Klik på en stjerne for at bedømme

Bedømmelser 5 / 5. Antal bedømmelser 2