Spring til indhold

Hvad er Voice Search Optimization?

« Back to Glossary Index

Voice search, eller talegenkendelse, er en teknologi, der gør det muligt for brugerne at foretage søgninger ved hjælp af stemmekommandoer i stedet for at skrive dem. Med stigende popularitet af stemmeassistenter som Siri, Google Assistant og Amazon Alexa er voice search blevet en vigtig faktor i SEO-optimering.

For at optimere din hjemmeside til voice search skal du fokusere på naturlig og konversationsorienteret sprog. Brug lange-tail søgeord og spørgsmål i dit indhold, da brugere ofte stiller komplette spørgsmål, når de bruger stemmekommandoer. Tænk over de spørgsmål, din målgruppe kan stille, og inkluder svarene i dit indhold.

Derudover er det vigtigt at optimere din hjemmeside for lokale søgninger. Mange stemmesøgninger er relateret til specifikke steder, så sørg for at inkludere lokale søgeord og information på din hjemmeside. Dette kan omfatte din adresse, åbningstider og andre relevante oplysninger for at hjælpe stemmeassistenter med at præsentere dit indhold som svar på lokale søgninger.

« Tilbage til ordbogen

Fantastiske deals: